пʼятницю, 2 лютого 2018 р.

Співпраця з Міжнародною молодіжною волонтерською організацією AIESEC

Протягом цього тижня (з 29.01 по 02.02 ) наша школа приймала гостей з AIESEC.
 Справді цей час запам'ятається кожному з нашої школи. І не важливо, як ви володієте ангійською мовою, головне прагнути до вдосконалення, до пізнання чогось нового, до спілкування.
Знайомство з AIESEC це новий виклик для нашої школи. І так як все починалося?. 29 січня гості із Туреччини, Індонезії, Тунісу, Китаю та Єгипту відчули колорит нашого міста під час екскурсії Жовквою. У спортзалі відбувалося представлення країн учасників Айзек. Школярі та вчителі із цікавістю дивилися на маловідомі факти, традиції держав волонтерів, загалом ті речі про які ми , мабуть, і не знали)))).
Родзинкою тижня став відпочинок у готельно-ресторанному комплексі "Акварель". Відважні гості (хлопці із Тунісу) отримали можливість відвідати басейн. Частування, українські та світові танці, а особливо футбол сприяли дружній та веселій атмосфері.
В середині тижня шкільний парламент та учні 1-6 класів організували ярмарок, який продемонстрував, що традиція ярмаркування українського народу живе вічно. Смаколики на будь-який смак та за помірними цінами порадували наших гостей, які були приємно вражені такою відкритістю, винахідливістю та звичайно кулінарним талантом. Учні 8-А показали українські самобутні традиції "Андріївські вечорниці" та пригостили волонтерів варениками і пампушками. Найвідважніші спробували себе у ворожінні та традиційній забаві з калитою.
Улюбленим місцем відпочинку для наших дітей є "Росинка" і звичайно ми не могли її показати нашим гостям. Мандрівка вдалася, емоції переповняли усіх: спортивні ігри, забави, спілкування біля вогнища та традиційне туристичне частування зблизило нас ще більше. І ось настав останній день перебування волонтерів Айзека, день, сповненний хвилюванням та сумом. Адже кожен із нас знайшов нових друзів, товаришів. Переглядаючи слайд-шоу про ті пережиті чудові миттєвості ми ще раз переконалися, що дружба не має кордонів.🙂 Велика подяка усім, хто долучився до цього проекту та особисто приймав волонтерів Айзека у себе вдома. Ви найкращі!!!!
До зустрічі AIESEC!!! Сподіваємося на подальшу співпрацю.
Фотозвіт у відеоролику
PS.
Що таке AIESEC?
AIESEC (абревіатура від фр. Association internationale des étudiants en sciences économiques et commerciales) - це міжнародна молодіжна громадська організація, що об’єднує студентів та нещодавних випускників ВНЗ із метою розвитку лідерського та професійного потенціалу молодих людей та позитивного вкладу в суспільство.
AIESEC об’єднує 86 тисяч молодих людей у 124 країнах світу та співпрацює із більше ніж 2400 університетами. Більше 30 000 людей щорічно отримують лідерський досвід, працюючи в ролі керівника проектної команди або відділення AIESEC в своєму місті, а також приймаючи участь в міжнародній програмі стажувань.
AIESEC в Україні існує в 21 місті.
Місія AIESEC полягає в зміцненні міжкультурного взаєморозуміння та внесенні позитивного внеску в суспільство через розвиток потенціалу молодих людей.
AIESEC в Україні існує з 1994 року, об’єднує більш ніж 1000 студентів з 50 вищих навчальних закладів. Представництва організації працюють у 18 містах.

Немає коментарів:

Дописати коментар