неділю, 29 травня 2016 р.

ЗБИРАЄМО МАТЕРІАЛИ З ІСТОРІЇ ШКОЛИ

 Адміністрацією школи З 01 червня 2016 року ініційовано детальний збір інформації, яка стосується історії Жовківської школи № 2, матеріалів, пов'язаних з випускниками школи, подіями, які відбувалися в школі, фотоматеріалів, відеофрагментів; особливу цінність становлять спогади про події з життя класів, про педагогів школи, а також творчість випускників школи.
Всі ці матеріали будуть виступати основою для написання в майбутньому книги історії школи, і, найголовніше, будуть розміщуватися на сайті школи, в розділі "Історія школи" для широкого загалу.
Саме тому ініціативна група школи просить всіх, кому небайдужа ініціатива зі створення віртуального музею школи, допомогти у зборі інформації, що стосується історії школи: фото, відеоматеріалів, спогадів і таке інше.
Електронні матеріали можна надсилати на скриньку mihajloskripka@gmail.com . Фотографії та відео, а також паперові носії можна також надавати адміністратору сайту Скрипці Михайлу Степановичу (або залишити в учительській). Всі матеріали після обробки будуть повернені власникам.

Дякуємо всім небайдужим за допомогу

Ініціативна група школи

Немає коментарів:

Дописати коментар