неділю, 14 січня 2018 р.

Новорічний карнавал у 3-А класі.

Новий рік – найвеселіше, найрадісніше, найулюбленіше свято. Його з нетерпінням чекають як дорослі, так і діти, бо знову починають вірити в казку, сподіватися на щасливі зміни і загадувати бажання.
І ось напередодні Нового Року у 3-А класі (класний керівник Гусак Л.О.) відбулося справжнє казкове диво.
Радісні малюки в яскравих карнавальних костюмах разом зі своїми батьками, дідусями та бабусями заповнили святкову залу, де на них чекала красуня-ялинка. У гості до школярів завітали феї, сніговики, сніжинки, капосниця, зірочки, тощо.
Величезне захоплення у гостей свята викликала яскрава новорічна програма. Усі учасники дійства поринули у вихор казкового настрою та шалених емоцій! Вони весело танцювали, розігрували веселі сценки, кружляли в хороводах та розважалися.
Неповторні костюми казкових персонажів та героїв відомих мультфільмів, артистизм учасників та дитяча зацікавленість зробили дійство справжньою новорічною пригодою, яка порадувала батьків та гостей. Присутні, затамувавши подих, спостерігали за добрими справами сніговиків та маленьких новорічних стрілочок, за витівками Капосниці, за запальним таночком Попелюшки, Принца та сніжинок, за добротою Феї.
Свято закінчилось. Сподіваємось, що цей святковий настрій залишиться у всіх надовго!

Немає коментарів:

Дописати коментар