вівторок, 4 вересня 2018 р.

Вересневий дзвоник покликав усіх за шкільні парти.

 3 вересня — це особливий  день! Адже він знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві.  Це зустріч із друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого.
 Початок нового навчального року, здавалося б, звичайна щорічна подія, але для дітей і вчителів перший день осені стає початком сходження до вершин країни Знань. І кожного року перший дзвоник звучить по-особливому. Так було цього року. На шкільне подвір'я зібралася уся велика шкільна родина Жовківської ЗОШ № 2. У цей день наша  школа привітно відчинила двері для усіх дітей та їхніх батьків, запрошуючи на свято. Хвилювалися усі. Особливо найменші першокласники. Турботливі матусі, схвильовані одинадцятикласники, здивовані першокласники — це головні винуватці свята. Навколо — сміх, гамір, вітання, радісні потиски рук. А над усім лунає музика, що підносить настрій, бадьорить, вселяє надію.Увесь колектив школи (батьки  вчителі) доклали надзвичайних зусиль до приготування школи до навчального року. Велика їм за це подяка!!!! Вони змогли під час літніх канікул згуртуватися та навести лад у класах.
Урочиста лінійка розпочалася із виконання державного гімну України. З привітаннями та настановами до школярів і батьків  звернулися: директор школи Мирослава Канюка та отець церкви Василіан. 
Незабутньо і зворушливо звучали вірші з уст маленьких першокласників, які вже сьогодні вперше у своєму житті сядуть за парти. Для них - це новий етап, це початок шляху, тривалістю в 12 років, у країні знань. Музичний подарунок школі подарувала учениця 9-А класу Іваник Наталя. На завершення урочистої лінійки, хвилююче зазвучав дзвіночок у руках маленької першокласниці, який покликав школярів до класів на перший урок. У кожного він був особливим. Хтось мандрував історичною Жовквою, хтось розмовляв про європейські цінності та патріотизм, а ще хтось долучився до всеукраїнського уроку "Діти об'єднують Україну". 
Фотозвіт з перших уроків.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар