неділя, 3 травня 2020 р.

У день кондитера: 5-А клас дивує кулінарними шедеврами.

3 травня своє професійне свято відзначають кондитери. От уже хто завжди в шоколаді! Ці люди приносять в наше життя радість і відчуття свята, адже яке ж свято без десерту.
Королі тістечок та еклерів роками відточують свої техніки, доводячи їх до ідеалу. Хороший кондитер відмінно володіє базовими рецептами — знає, як зробити смачний бісквіт і замісити заварне тісто. І при цьому стежить за новинками. Школярі 5-А класу (Комар О.О.) спробували відчути себе майстрами кондитерської справи та вирішили створити свій шедевр.
Кондитерське мистецтво можна порівняти зі світом високої моди — тут є свої зірки і тренди, які змінюються від сезону до сезону. Є і незмінна класика: французькі кав’ярні вже кілька десятиліть пропонують відвідувачам круасани та бріоші. А італійські кафе ніколи не відмовляться від відомого на увесь світ тірамісу.
У День кондитера вітають чарівників смаків та ароматів, тих, хто з одного лише цукру, масла і муки створює справжні шедеври. Нехай у цих фантазерів бісквіти завжди будуть пишними, а креми ніжними.
"Життя – наче коробка з цукерками, ніколи не знаєш, що за сюрприз там прихований"

Немає коментарів:

Дописати коментар