неділю, 1 жовтня 2017 р.

Алоха дорогі вчителі.

Коли мова заходить про Гавайські острови, перед очима одразу спливають прекрасні пейзажі. Барвисті заходи сонця, безкрайні простори Тихого океану, пляжі з білосніжним піском, пальмові гаї і гори вкриті зеленню і квітами. Гавайські острови – це не тільки багато моря, піску і зелені, але і багато сонця і світла. Гаваї - це кокосові пальми, мангові дерева, ананасові плантації, тропічні ліси, різнобарвні веселки,  діючі вулкани, морські черепахи й гарні легенди… Гавайська вечірка – це один з найбільш вдалих і перевірених способів позбутися нудьги, підняти настрій і чудово провести час в колі друзів.
Хіба може  бути щось  крутіше  вечірки,де присутня запальна,завзята музика, фруктові коктейлі, екзотичні костюми, спекотні танці, безліч МЕГА забав, барвистий антураж та легка атмосфера літа?!
29 вересня учні 11 класів влаштували авіапереліт Жовква - Гаваї для наших вчителів. Вечірка була крутезною та супер запальною. Тут були цікаві вікторини (переможець отримував гавайський шашлик😀), посвята директора у вождя😀, запальна макарена, прикольні сценки  та супер гавайське частування і звичайно пісня про вчителя "Деспасіто"😗
велика подяка нашим 11 класникам за це святкове і драйвове дійство. Парам пареро)))))))

2 коментарі:

  1. Рада, що ви маєте таких випускників, які проплатили вам відпочинок на Гаваях. З фото видно, що свято вдалося. Щиро бажаю усім колегам наснаги, терпіння, сил, нових звершень та багато чудових унікальних учнів. Нехай старанні, чемні, мудрі діти щодня вам будуть втіхою - як квіти.

    ВідповістиВидалити
  2. Дякуємо пані Наталія))) випускники молодці. Свято вдалося))) ВІтаємо ваш колектив. Ви справді робите благе діло, подальших вам досягнень та успіхів)))

    ВідповістиВидалити