середу, 18 жовтня 2017 р.

Тематичний вечір "УКРАЇНИ ВІРНІЇ СИНИ" до дня Захисника України.

Усім, хто впродовж тисячоліть ніс прапор боротьби за Україну! Усім, хто не скорився і не впав духом, несучи тяжкий хрест боротьби, не зрадив, вистояв, умер, залишившись безсмертним ! Усім, хто сьогодні кладе на вівтар власне життя за право жити вільними у своїй державі. Усім, хто гордо несе звання захисника України був присвячений тематичний вечір "УКРАЇНИ ВІРНІЇ СИНИ".
Організатори заходу - працівники Жовківської районної бібліотеки для дітей та школярі 9-10 класів Жовківської ЗОШ №2 (вчитель - Жук Людмила Романівна). Розпочала захід працівник бібліотеки Хомишин Руслана. Ведучі вечора - Вероніка Войтович та Денис Медвіцький. В ході заходу учні ( Софія Шот, Олександр Клепач, Олег Бакум, Назар Гармадій, Світлана Дмитрієнко, Софія Чебеняк, Ірина Харькова, Максим Комар, Діана Кубська, Анна Купецька, Юлія Фуртак та Анна Сало; Валерій Татаринов, Юрій Хомяк, Павло Шутка, Олег Чебеняк, Віталій Рудик) розповідали про свята, які ми відзначаємо 14 жовтня ( Покров Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, День створення УПА та День захисника України).
Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, хто загинув за Україну.
На святі прозвучали пісні "Марія", "Плакала калина", "Я - україночка" у виконанні Ірини Кузьмин, Христини Джурик, Анастасії Котюк та Оленки Боровик - вихованок Жовківського центру дитячої творчості (керівник - Анатолій Щурик), а також пісні "Чорна вишиванка", "Ми хочемо миру", "Оберіг" у виконанні ансамблю Жовківської СШ №2 - Тетяни Гожельник, Наталії Бомбергер, Вікторії Павлик, Уляни Смереки, Яни Кубської та Юлії Бондаль (музичний керівник - Зоряна Миколаївна Лимич).
Назавершення до учасників заходу з побажаннями бути справжніми патріотами , наслідувати наших героїв та розвивати в собі все найкраще, що було притаманне їм та зі словами подяки за організований вечір звернулася директор Жовківської СШ № 2 Мирослава Володимирівна Канюка.

Немає коментарів:

Дописати коментар