понеділок, 15 жовтня 2018 р.

У дивовижному світі ілюзій.

Зовсім нещодавно у Львові відкрилась друга локація єдиного в Україні Музею Фото Iлюзій, інший такий є лише у Харкові. Але, як кажуть засновники, львівський музей набагато більший та яскравіший! Школярі 5-А та 7-б класу нашої школи здійснили мандрівку у дивовижний світ ілюзій та магії. Тут вони могли позмагатися з динозавром, врятуватися від гігантської акули, підкорити космічні простори, заглянути в задзеркалля та потрапити в справжню зимову кулю. І для цього зовсім не потрібно вигадувати машину часу, або вирушати у мандрівку океаном. Адже з музеєм Фото Ілюзій вони опинилися у чарівному світі, де спробували себе у різних ролях та посміялися від душі.
Локації незвичного львівського музею полюбилися усім без винятку, адже і дітям, і дорослим було однаково цікаво подорожувати фантастичними кімнатами.
Навіть важко перерахувати всі ті дива, які чекали на дітей у музеї, але ж краще все побачити на власні очі. І не просто побачити, а й доторкнутися, посидіти, постояти, повисіти та побігати, і на додаток зробити мега круті та оригінальні фото, які завжди нагадуватимуть, як весело та незабутньо ви провели час.


Немає коментарів:

Дописати коментар