середу, 3 жовтня 2018 р.

ЛЮДИНА ВЕЛИКОЇ ДУШІ

До ювілею відомого українського педагого і письменника Василя Сухомлинського.
Вересень подарував світові великого педагога та письменника , 100-річчя від дня народження якого ми відзначаємо цього року. Працівники Жовківської дитячої бібліотеки ( Руслана Хомишин та Леся Клепач ) разом зі вчителем -філологом (Людмилою Жук ) підготовили та провели для дітей 5-б та 6-в кл. СШ № 2 ряд заходів- а саме : здійснили подорож у літературний світ Василя Сухомлинського, подивилися мультимедійну презентацію про життя і творчість видатного педагога,завітали у світ казок письменника,людини з полум'яним серцем. 
 Діти ознайомилися з виставкою книг Василя Сухомлинського "СЕРЦЕ ВІДДАЮ ДІТЯМ",разом з працівниками та вчителем читали та обговорювали його твори. Твори Сухомлинського формують у дітей найголовніше- людяність. Вони вчать читачів відрізняти гарні вчинки від недобрих, бути чемними,поважати старших,захищати менших. 
Василь Сухомлинський дуже бажав,щоб діти зростали добрими,чуйними,талановитими . Тож читайте його твори ,збагачуйте свої знання. Вони навчать вас бачити й розуміти прекрасне,адже від розуміння краси оточення починається все найкраще,що є в людині,починається краса людських вчинків.

Немає коментарів:

Дописати коментар