суботу, 24 листопада 2018 р.

З любов'ю до дітей: відвідини дитячого будинку учнями школи.

Всі ми родом з дитинства… У кожного існують перші спогади про тепло маминих рук, про бабусині казки на ніч, про татові жарти та сімейні свята. Ці спогади супроводжують нас протягом усього життя і залишаються своєрідною реліквією. А що робити коли такі спогади відсутні? Нам, цілком благополучним людям, важко уявити, що відчуває маленька дитина, від якої відмовляються батьки або ж якщо їх позбавляють батьківських прав. І майже безпорадна істота залишається наодинці з жорстоким навколишнім світом, у якому дуже мало любові, турботи та безпеки. Адже все це мала уособлювати родина , якої у крихітки тепер не існує…20 листопада представники учнівського самоврядування нашої школи відівідали дитячий будинок у Львові. Не можливо передати ті відчуття, коли твоїх  теплих обіймів чекає малеча  зі щирими оченятами. Адже у  очах кожної дитинки дуже легко було помітити вогник надії, сподівань, щирості, відвертості, радощів.
Звичайно ми розуміємо, що навіть найдорожчий  подарунок не може замінити діткам батьківську любов та родинний затишок. Хочеться вірити, що кожна дитинка зможе випросити у св.Миколая  те, чого їй найбільше бракує.
Адміністрація школи висловлює щиру подяку всім батькам та учням, хто не залишився байдужим і долучився до благодійної справи. Особлива подяка шкільному парламенту і Лимич З.М., які знайшли в собі мужність відвідати дитячий будинок. Дітки були раді отримати подарунки.







 

Немає коментарів:

Дописати коментар