четвер, 31 січня 2019 р.

Дещо із загальношкільних батьківських зборів.

25 січня 2019 року у нашій школі відбулися загальношкільні батьківські збори. щорічно взимку ми проводимо такі заходи, щоб ознайомити батьків з новими постановами, наказами, розповісти про життя школи. І оскільки цієї зими маємо високий рівень захворюваності на кір, то адміністрація школи запросила лікаря-педіатра ЖЦРЛ Боруц Х.Я., яка розповіла про ускладнення після інфекційних хвороб та важливість вакцинації не тільки дітей, а й батьків. 
Гостею була й Цимбала І.Б. інспектор з ювенальної превенції Жовківського відділу поліції, яка донесла інформацію батькам про новий закон щодо булінгу. Наголосила, що відповідальність теж несуть батьки, чиї діти не відвідують школу, заважають учителям проводити уроки та цькують інших.
Директор школи Канюка М.В. розповіла про те, що навчальний заклад активно бере участь у розробці різноманітних проектів щодо покращення комфортності навчання. Так, зараз ми маємо можливість отримати фінансування на вікна та новий комп'ютерний клас. Учителі нашої школи розробили проекти і розповіли про методи впровадження, але реалізація можлива лише за підтримки батьківськоїгромади.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар