четвер, 4 березня 2021 р.

Реалізація проекту місцевих ініціатив у 2020 році.

 Конкурс проектів місцевих ініціатив 2020. Наш проект було реалізовано у 2020 році «Капітальний ремонт з облаштуванням переходу до шкільної їдальні з впровадженням енергозберігаючих технологій Жовківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 Жовківської районної ради по вул. Львівській 37 А в м.Жовква Жовківського району Львівської області». Проект є частиною перспективного плану розвитку школи. 

         Метою проекту є здійснення заходів із створення комфортних умов для учасників навчально-виховного процесу шляхом облаштування переходу до приміщення шкільної їдальні з впровадженням енергозберігаючих технологій, якігарантують дитям, їхнім батькам, вчителямвиховання здорової особистості із стійкими переконаннями та системою знань про здоров’я і здоровий спосіб життя здатної до самореалізації та самоствердження. Проект сприяв активізація батьківської громади для вирішення актуальної та спільної проблеми школи з покращення естетичного вигляду шкільного приміщення.

         Дякуємо батькам учнів школи, вчителям, ФОП Козакевич І.Р. та її працівникам, ТзОВ «ЛьвівАльянсБуд» за успішну реалізацію нашого проекту!!!





Немає коментарів:

Дописати коментар