четвер, 11 березня 2021 р.

Виховна година у бібліотеці "З любов'ю до Кобзаря".

Минуло багато літ, а пам’ять про Великого Кобзаря не згасає. Цими березневими днями в бібліотеці для дітей відчувається присутність поета. В читальному залі бібліотеки - виставка малюнків «Краса Шевченкового слова в дитячих малюнках», книжкова виставка-інсталяція Шлях Кобзаря-це шлях народу", тематичні викладки літератури "Кобзар-настільна книга кожного українця", "Історія УКраїни в творах Тараса Шевченка". Найчастіший читацький запит тижня – «Кобзар» Тараса Шевченка.
Діти Жовківської СШ№2 у красивих вишиванках разом з вчителем філологом Людмилою Жук та працівниками бібліотеки провели годину поезії "З ЛЮБОВ"Ю ДО КОБЗАРЯ", присвячену пам"яті поета. З дитячих уст натненно, мелодійно лунали його вірші. Приємно,що дітям багато відомо про життя Тараса Шевченка, вони знають його вірші, читають напам’ять.
Тарас Григорович Шевченко – це слава і гордість українського народу. Його творчість стала важливою частиною духовного єства українців. Він для нас не тільки письменник, якого вивчають, а й той, чим живуть, з ким черпають сили й надії на майбутнє.

Немає коментарів:

Дописати коментар