четвер, 12 січня 2017 р.

Педагогічна рада вчителів Жовківської ЗОШ № 2

12 січня у нашій школі відбулася педагогічна рада, на якій розлядалися наступні питання:
  • підсумки навчання в І семестрі;
  • адаптація учнів 1-х та 5-х класів. Підвищення психологічного супроводу.
  • з досвіду роботи вчителів, що атестуються Сліпець М.М., Остапчук З.В, Керницька Н.М., Гусак Л.О. та Бучман М.І.
За підсумками педради вирішили:
Спрямувати зусилля на ефективне функціонування особистісно - орієнтованої  моделі навчання й виховання.
Широко впроваджувати й використовувати в роботі нові форми й технології формування особистості, ураховуючи фізіологічні й психологічні особливості дитини. Здійснювати взаємовідвідування уроків вчителями.
Психологу Василишин Т.С. протягом ІІ семестру продовжувати вивчати причини труднощів, що виникають у школярів 1-х і 5-х класів; провести корекційні й реабілітаційні заняття з групами проблемних дітей.
Керівникам ШМО включати у плани роботи проведення семінарів, конференцій з питання «Проблеми адаптації школярів різного віку».
Учителям-предметникам і вчителям початкових класів поглибити самоосвітню  роботу з питання методики викладання предметів у класах перехідного періоду. 
Учителям 5-го класу протягом ІІ семестру розробити систему допоміжного опорного матеріалу для забезпечення самостійної роботи учнів. На засіданнях МО організувати демонстрацію цього матеріалу в 2017р.
Педагогічну завершили колядою та віншуванням. Вчителі побажали один одному  всіх гараздів та вдалого Старого Нового року.











Немає коментарів:

Дописати коментар