четвер, 26 січня 2017 р.

Мандрівка до цирку учнів 3-А класу

Цирк — це, мабуть, єдине місце, де дорослі знову стають дітьми. Де завжди серйозні банкіри чи поважні вчителі не стримують сміху, вітаючи ведмедя на велосипеді. Де діти загадують мрії — бути клоуном чи літати під самим куполом на трапеції…
Класний керівник Муц К. О. разом з учнями 3-А класу та їхніми батьками побували у Львівському цирку, де проходила святкова програма.
Продзвенів третій дзвоник, згасли ліхтарі, залунала музика і розпочалося диво — всі присутні поринули в казку!!!
На арені виступали дресировані собаки, єноти, дикобрази, мавпочки, лисиці,маленькі поні, красені коні та мешканці пустелі — верблюди. Глядачі із захопленням спостерігали за повітряними гімнастками, акробатами на перехресному канаті, веселими клоунами, парними жонглерами. Родзинкою шоу став виступ українських еквілібристів світового рівня.
Зачаровані дійством, вони не помітили , як промайнув час. Довготривалі оплески…і легке розчарування (ніхто не хотів покидати казкову країну). Усі отримали найприємніші враження та емоції. Щасливі та втомлені після мандрівки містом повернулися додому, сподіваючись ще раз поринути у світ казки та розваг.
PS мандрівка відбулася наприкінці осені. На жаль точної дати не уточнили 😊


Немає коментарів:

Дописати коментар