вівторок, 7 лютого 2017 р.

"Зустріч із юністю 2017" у Жовківській ЗОШ № 2

Шкільне дитинство дзвоником злетіло,
Давно доросле почалось життя,
Здається, вчора атестати вам вручили
І не знайти в минуле вороття.

Вже позаду лишилися уроки,
Екзамени вам більше не здавать.
Багато літ відтоді проминуло,
Та ми сьогодні хочем вам сказать:

«Сьогодні тут ви, як і в ті роки,
Коли буяла юності душа».
Тож хай до школи шлях ляга щороку,
І світла віра вас не залиша.

      За традицією на початку лютого у Жовківській ЗОШ № 2 відбулася зустріч випускників різних поколінь. Зустріч з юністю – це важлива подія в житті школи. Розлетілися наші випускники в різні куточки нашої України. Неважливо коли вони її закінчили 40, 30, 10 років тому, чи минулого року. І яка радість для наших колишніх учнів, що вони на деякий час знову повернуться у роки своєї юності, у рідну школу. На зустріч прибули випускники різних професій, але усіх їх єднає почуття любові до нашої рідної школи, яка збирає у своє рідне коло тих, хто отримав тут путівку у життя.

    Ми, учні та вчителі школи, сподіваємось, що саме ця «Зустріч з юністю» принесла радість і допомогла пригадати ті часи, коли випускники цих років почули свій перший дзвінок, познайомилися з першою вчителькою, перші успіхи і невдачі, і навіть те перше кохання, яке вогником зігрівало юні серця. Зустрічали їх з радістю та любов’ю і діти, і вчителі. Бал поколінь розпочався з цікавої екскурсії по школі. Усі гості були приємно вражені тими надзвичайними змінами, які сталися за період їхньої відсутності. Випускники поділилися своїми думками про те, що дуже б хотіли повернутися в стіни рідної школи, у своє дитинство, юність. 

   Для випускників був підготовлений концерт. На імровізованій сцені, на першому поверсі ведучі Ханас Максим і Бомбергер Наталя розпочали урочистий захід.  Справжнім дарунком для гостей став виступ музичного гурту "Крок бенд" (Думич Матвій, Баженов Дмитро, Весній Дмитро учні нашої школи), учасники якого полонили всіх своїм майстерним виконанням пісень та хореографічної композиції студії "STAN"(кер. Люся Томак). Своїм чудовим співом зачарувала наймолодша учасниця Аліна Дем'янець та учениця 10-А класу Бомбергер Наталя.
Випускники всіх поколінь побачили чудові відеокадри свого перебування в школі. Це була велика несподіванка для всіх, адже пройшло вже 40, 30, 20 та 10 років, як вони покинули поріг рідної школи. Гучні оплески із залу линули на їх адресу. 

      І хоча святкова зустріч закінчилася, але той настрій, який створили випускники, організатори та юні артисти ще надовго залишаться в думах присутніх. Сподіваємося, що такі зустрічі відбуватимуться і в наступні роки.
    PS. Велика подяка за організацію та проведення заходу педагогу-організатору Лимич З. М. та шкільному парламенту.






Немає коментарів:

Дописати коментар