середу, 22 лютого 2017 р.

Неймовірні пригоди 5-Б класу у Львові.

17 лютого, в останній день тижня учні 5_Б класу Жовківської ЗОШ № 2 (класний керівник Іванець М.М.) здійснили поїздку до Львова - міста загадок та безлічі цікавинок. Екскурсія на «Арену Львів» дозволила побачити школярам життя зсередини одного із найсучасніших стадіонів Європи.
«Арена Львів» - один із найбільших та найсучасніших стадіонів у Європі, що на найвищому рівні прийняв Євро-2012, а сьогодні є домашньою ареною футбольних клубів «Шахтар» і «Карпати» та місцем проведення матчів Ліги Чемпіонів, Ліги Європи та Прем´єр Ліги України з футболу. Крім цього, «Арена Львів» гостинно відкриває свої двері для учасників різноманітних концертів, форумів, семінарів, корпоративів, є улюбленим місцем для фешн-фотосесій та весільних зйомок.
П'ятикласники відвідали ігрову зону, конференц-зал, блок футболістів (роздягальні, душові та масажні кімнати), флеш-зону, лави запасних, медіа-трибуни, фан-сектори, ВІП-зону (ресторан і скай-бокси) та зал історії стадіону. Серед «родзинок» екскурсії  була можливість посидіти на місці відомого футболіста Рональдо, приміряти футболку з автографом Андрія Шевченка та подивитись на 3D-макет стадіону.
Іншою зупинкою мандрівників стала "майстерня карамелі"– єдина мережа кондитерських в Україні, де можна скуштувати натуральну карамель ручної роботи. Приготування карамелі відбувалося на очах у дітей  – це таке захоплююче видовище, яке нікого не залишає байдужим. Спостерігати за роботою кондитерів дуже цікаво. А опинитись на їхньому місці - ще цікавіше! Маленькі відвідувачі «Майстерні карамелі» мали унікальну нагоду взяти участь у майстер-класі, і створити власний карамельний шедевр. Простір для творчості дуже великий! Адже коли карамельну масу починають охолоджувати, вона стає пластичною, наче пластилін. Тоді з неї можна робити все що заманеться: фігурки казкових героїв, льодяники, цукерки, карамельки і все-все-все!
До речі великим здивуванням дітей стала присутність журналістів у майстерні, як взяли у школярів інтерв'ю та показали це на місцевому телебаченні. Кращого завершення пригоди не знайдеш))))))















Немає коментарів:

Дописати коментар