суботу, 18 лютого 2017 р.

Літературний вечір "Як не любов, то що це бути може?"

Сьогодні в Жовківській ЗОШ № 2 відбувся літературний вечір, присвячений дню Валентина. Захід підготувала вчитель зарубіжної літератури Ареф'єва Г.В.На вечорі учні та вчителі звернулися ще раз до невичерпної скарбниці людства – літератури, а також пройшлися дорогами доль великих людей, щоб показати і зрозуміти красу людських почуттів. Як не любов, то що це бути може? А як любов, то що таке вона? Добро? — Таж в ній скорбота нищівна. Зло? — Але ж муки ці солодкі, Боже! Горіти хочу? Бідкатись негоже. Не хочу? То даремно скарг луна. Живлюща смерте, втіхо навісна! Хто твій тягар здолати допоможе? Чужій чи власній долі я служу? Неначе в просторінь морську безкраю, В човні хисткому рушив без керма; Про мудрість тут і думати дарма — Чого я хочу — й сам уже не знаю: Палаю в стужу, в спеку — весь дрижу.
Кажуть, що світ існує завдяки любові. Саме любов спонукає робити добрі справи,  надихає творити прекрасне, робить нас сильнішими, добрішими. Протягом вечора у залі панували: святковий настрій та романтична піднесеність.
Всі ці компоненти в цілому  створили чудовий літературний вечір, що дозволив глядачам і учасникам хоча б трішечки наблизиться до розуміння найвеличнішої таємниці людства та разом з ведучими впевнено сказати:
Все починається з любові!




















Немає коментарів:

Дописати коментар