неділю, 19 березня 2017 р.

Тиждень духовності у Жовківській ЗОШ № 2

З 13 по 19 березня 2017 року у Жовківській ЗОШ № 2 було проведено Тиждень духовності під гаслом: "Два крила, якими підноситься людський дух в безкраї простори - це віра й наука" (патріарх Йосиф Сліпий). 
 Програма проведення була досить різноманітною та насиченою, її підготувала вчитель християнської етики Віхоть М.С. Початком заходів стала лінійка "Зупинися на хвилинку і задумайся", під час якої о. Григорій з ЧСВВ акцентував увагу на необхідності духовного самовдосконалення та творінні добрих справ. У наш час, коли так мало добра, співчуття й милосердя, духовність набуває особливої актуальності. 
У понеділок було проведене змагання у 7-б класі "Знавці Святого Письма. Спільна праця". Учні школи отримали можливість проявити свою обізнаність у біблійній історії за допомогою конкурсу. Під час тижня духовності відбулася зустріч із сестрою-служебницею непорочної Діви Марії Миколаєю (9-11 класи).  Інсценізація Христових притч, прикладів милосердя, любові були відображені учнями 6-А класу. Вихованцями школи (1-7 кл.) були розроблені творчі роботи, стінгазети (5-6 кл.) та малюнки (1-4 кл.) на духовну тематику, які дали можливість перевірити й поглибити знання дітей у такій необхідній тематиці. У 9-х класах було проведено виховні години.
Впродовж тижня школярі переглядали фільми "Знаки часу", мультфільм "Йосиф Сліпий" (молодша школа). У п'ятницю за участі учнів, вчителів та працівників школи відбулася хресна дорога.


 Більше фотографій за посиланнями нижче.
Інсценізація притч у 6-А класі
Турнір "Знавці Святого Письма. Спільна праця" у 7-Б класі. 
"Христові слова у нашому світі" 5-А клас 
Зустріч із сестрою Миколаєю 
Хресна дорога 
виховна година 9-А клас
6-Б клас Христові притчі 

Немає коментарів:

Дописати коментар