неділю, 28 травня 2017 р.

У нашій школі звучали випускні акорди для учнів 4 класів.

 Ось і дочекалися! Ще зовсім недавно наші дітки невпевнено, мов пташенята, вперше переступили поріг школи, а сьогодні, озброєні певним багажем знань та досвідом,  випурхують з-під дбайливих крил своєї першої вчительки у більш самостійне життя середньої школи. Наприкінці травня в нашому закладі відбувся випускний в четвертих класах.  Яскраве свято для своїх вихованців підготували вчителі Лособик О.М. (4 А клас), Добронравова Г.Я. (4Б клас), Павелко Н.Я. (4 В клас).
            На святі у кожному класі зібрались близькі рідні люди маленьких випускників: батьки, бабусі, вчителі, представники адміністрації та всі, хто допомагали їм долати цей цікавий, непередбачуваний, сповнений пригод і чудових подій шлях довжиною в чотири роки.
  Такі чарівні та по-справжньому дорослі діти дарували всім присутнім пісні про школу, про шкільне життя, про рідну мову, про вчителів, виконували святкові танцювальні композиції.
            В нагороду за свою плідну працю і досягнення діти отримали похвальні листи, дипломи про закінчення початкової школи.
           Звертаючись до вас, дорогі випускники початкової школи, хочемо побажати: нехай у майбутньому ваше життя буде безхмарним, навчання — легким, доля — щасливою на своїй землі поміж рідних людей.
На світлинах учні 4-б класу.

Немає коментарів:

Дописати коментар