неділю, 16 жовтня 2016 р.

Мандрівка в Карпати учнів 7-А класу


 Осіннього сонячного ранку 14 жовтня 2016 року в день святої Покрови учні 7-А нашої школи разом із класним керівником Демчишин І.В. вирушили в Карпати. Синоптичні прогнози були невтішними, всі три дні мав іти дощ. Але Карпати, як завжди, - непередбачувані. Було по-справжньому круто!
Бачили все - сонце, дощ, туман! Ворохта залишила незабутні враження. Місцями – насолода, місцями – випробування, місцями – яскраве видовище. Емоції змінювалися майже щомиті: здивування, хвилювання, захоплення, радість і, врешті, приємне задоволення від усієї подорожі. Тут ми забули про всі  проблеми,  і залишилися тільки необмежений простір, висота та вершини, оповиті таємничими давніми легендами.Гірське повітря було свіжим і чистим. Здавалося, що воно напоєне пахощами різних трав і квітів, яких дуже багато навкруги. На схилах Карпат милували погляд гладкі полонини,де захоплювало дух.
Другий день був не менш цікавим. Водоспад в Яремче – видовище прекрасне і вражаюче. Гуркіт водоспаду чути за декілька десятків метрів. Через величезні пороги у річищі вода просто бурлить і піниться, створюючи незабутнє враження. Діти зробили багато чудових знімків на згадку і отримали незабутні враження від поїздки. Зоопарк у Яремче теж викликав хвилю емоцій. Учні також побували у Буковелі, здійснили мандрівку на підйомнику та побували і звичайно зробили багато знімків на вершині підйому - 1200 метрів. Цікаво чи їм було страшно?? Мабуть, що ні!! адже краса там неймовірна.
Дорогою додому школярі відвідали перевернутий будинок
та музей історії Галича у якому зберігаються матеріали про історію та релігію Галицько-Волинського князівства.
Втомлені. але щасливі вони повернулися на рідну Жовківщину. Поїздка назавжди залишить у пам’яті неповторні спогади та жагу відкривати для себе нові вражаючі куточки нашої Батьківщини.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар