неділю, 2 жовтня 2016 р.

День учителя… Серце віддаю дітям. В. Сухомлинський



Хвилюючий день, якого з нетерпінням чекають і вчителі, і учні

Тим, хто пізнати добро допоміг,                                                                           Тим, хто відкрив для нас тайни доріг,                                                     
Тим, хто нам крила дарує щодня,
Тим, хто відкрив нам жагу пізнання,
Тим, чия праця важка, непроста,
Тим, чиє слово добром пророста,
Тим, хто відкрив нам науки світання -
Найкращі святкові і щирі вітання!

Одним із найбільш шанованих професійних свят усіх працівників освітньої сфери звичайно ж завжди був і залишається улюблене нами ще зі шкільних часів свято - День вчителя. Адже професія вчителя – це покликання.
30 вересня в нашій школі відбулося свято на честь Дня вчителя. Привітання відбувалось у чудовій теплій атмосфері. До свята старанно готувалися учні кожної ланки школи.  Зранку, учні 10 – 11 класів проводили уроки, дозволивши вчителям відпочити. Під час великої перерви учні 11 класів показали прекрасний та запальний флешмоб. На чолі з педагогом-організатором Лимич З.М., школярі провели святковий концерт для вчителів «Телеканал Школа ТV», на якому повеселили педагогів сценками-мініатюрами, зворушили піснями у виконанні шкільного гурту, порадували душевними привітаннями, а також нагородили школу табличкою «Ревізор рекомендує».
Директор школи Канюка М.В. тепло привітала колег із професійним святом, побажавши міцного здоров’я, високого професіоналізму, найкращих успіхів, терпіння та творчого зросту та передала вітання від районного керівництва освітою та райдержадміністрації. Вона також подякувала учням за організацію чудового концерту, висловивши сподівання, що кожен з його учасників стане людиною з великої літери. Вчителі отримали великий заряд позитиву, задоволення від творчих інсценізацій і були щиро вдячні учням за вітання та приємний святковий день. 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар