понеділок, 24 жовтня 2016 р.

Районний семінар практичних психологів

    Робота психолога потребує постійного навчання та вдосконалення. 20 жовтня на базі Жовківської ЗОШ № 2 відбувся районний семінар практичних психологів на тему "Психокорекція емоційних розладів особистості. Види психологічної допомоги особам із посттравматичними розладами". В даному заході взяли участь 35 психологів району, який провела Василишин Т.С.
     Практичні психологи мали можливість познайомитися з новими методами роботи з стресовими ситуаціями та кризовими станами. Захід розпочався виступом директора школи Канюки М.В., яка розповіла про роль соціально-психологічної служби та  представила діяльність практичного психолога  в навчально-виховному процесі. Заступник керівника служби у справах дітей Жовківської РДА Тимощук Н.П. висвітлила питання профілактики соціального сирітства. Методист відділу освіти з психології Козенко В.О. ознайомила присутніх із нормативними документами чинного законодавства України щодо роботи практичних психологів в навчальних закладах.
     Навчання пройшло результативно. Адже робота тренінгу була спрямована на профілактику емоційного вигорання у самих психологів та вміння ефективно застосовувати набуті навички у повсякденній роботі.







Немає коментарів:

Дописати коментар