неділю, 23 жовтня 2016 р.

До уваги вчителів іноземної мови.Розпочинається GoCamp 2017!


   Громадська організація GoGlobal розпочинає наймасштабніший освітньо-культурний проект із залученням іноземних волонтерів – GoCamp 2017. Ініціатива проходить за підтримки Міністерства освіти і науки України (Дивитися Лист).
          Як відомо, влітку 2016 року вперше були проведені мовні пришкільні табори GoCamp, які мали значний успіх серед українських шкіл та волонтерів.
Цього року планується залучити до безкоштовних мовних таборів, робочою мовою яких буде англійська та німецька, більше 100 000 дітей з усієї України!
      Пришкільні мовні табори нададуть учням можливості перебувати в багатокультурному середовищі, працювати в команді, критично мислити та бути толерантними до інших. В таборах діти отримають навички, необхідні у 21 столітті, і зможуть спілкуватися зі світом без бар’єрів.
   Компанія Лінгвіст як офіційний представник всесвітньовідомих іноземних видавництв Cambridge University Press, MM Publications, National Geographic Learning, Cornelsen в Україні підтримує ініціативу GoGlobal у прагненні покращити знання англійської та німецької мови у школярів і, в свою чергу, допоможе зі спеціальними тренінгами для вчителів та безкоштовними ресурсами.
                           І зараз розпочинається новий набір в GoCamp!
Лист школам
Опис та умови GoCamp 2017
 
       Дізнатися більше про проект та подати заявку на участь можна на сайті gocamps.com.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар