середу, 30 листопада 2016 р.

Шкільна лінійка для початкової школи: "Незабудки пам'яті"

 У понеділок, 28 листопада, після третього уроку вперше відбулася шкільна лінійка, за участю дітей 1-4 класів. В ході цього дійства діти виконали Державний Гімн України, помолилися за здоров'я та успішне навчання, познайомилися з головою учнівського комітету та вислухали настанови директора та практичного психолога.
 Вшановуючи День пам'яті жертв Голодомору, учнівським парламентом було організовано акцію "Незабудки пам'яті". Протягом понеділка учні школи мали змогу долучитися до даної акції, адже геноцид українського народу 1932-1933 навіки залишиться у пам'яті кожного із нас. Для старших школярів після другого уроку парламент організував захід "Реквієм 1932-1933: біль і скорбота народу". Ведучі учні 10-Б класу Лещинська Ірина та Березяк Роман розповіли про ті страшні часи в історії народу для цього було використано презентацію (вчитель Скрипка М.С.) та сценарій Жук Л.Р. Даний захід нікого не залишив байдужим.
PS. Шкільний парламент висловлює подяку вчителям : Лимич З. М., Остапчук З. В. , Жук Л.Р.та Скрипці М. С. за допомогу у підготовці та проведенні заходу.








Немає коментарів:

Дописати коментар